tirsdag 10. august 2010

Enkel, rask og smakfull lunsj














Wrap med egg og skinke

Smør wrap´en med Tzatsiki-kremost.
Hakk opp 4 kokte egg, og bland til ei røre med salt, pepper og majones.
Legg røren på et salatblad sammen med skinkestrimler, avokadobiter og hakkede tomater.

Wrap med svinekjøtt og bacon


Smør pesto på wrap´en.
Fyll med salat, agurkbiter, rødløk, avokado, stekte svinekjøtt-strimler og bacon.
Tilfør en liten dæsj mango/curry-dressing tilslutt.















Valnøttkake m jordbær

150 g hakkede valnøtter
150 g sukker
3 stivpiskede eggehviter

Stekes i godt smurt paiform i 160 grader i ca. 45 min.

Krem 3dl. kremfløte piskes med 1 ts pulverkaffe blandet med 1ss sukker
70 gram valnøttes hakkes og bl
andes i kremen.
Pynt kaken med friske halve jordbær.

Bunnen kan godt fryses.

1 kommentar:

  1. Hmm, der merket jeg at jeg kommer til å savne Fredagslunsjene i Ingers Hage! Håper dere fortsetter med oppskriftene, så skal jeg gjenskape dem her på hjemmekontoret!

    SvarSlett