fredag 30. oktober 2009

Midnattssuppe - midt på dagen!


















Til tross for navnet kan suppen godt nytes til lunsj!

Her er oppskriften (til 12 personer):
4 løk
4 purre
3 liter vann
hønsebuljong (eller god kraft)
4 bokser kremost (valgfri smak)
3 dl. matfløte
salt og pepper
1 kg kjøttdeig

Surr løk og purre i litt smør, tilsett vann/kraft og la dette koke i 1-2 timer.
Tilsett øvrige ingredienser og smak til med salt og pepper.
Stek kjøttdeigen (i små biter) og krydre denne gjerne med litt timian + salt og pepper.
Tilsett kjøttdeigen i suppen, og server gjerne med litt grønt dryss på toppen.

1 kommentar:

  1. Hei :) Denne suppen har jeg smakt en gang og den er bare helt nydelig!! Men jeg lurer på en ting... du skriver 4 bokser kremost... hvor store er disse boksene? Det finnes jo mange varianter med ulik mengde i :)

    SvarSlett