fredag 9. oktober 2009




FISKESUPPE ALA INGRI
4 personer Ingredienser:
1 l Vann
3 1/3 dl Fløte
1 Gulrot
1/2 Løk
1/4 Purre
1/2 Rødløk
150 g Brosmefilet
150 g Laksefilet
50 g Røkelaks
2 ss Smør
Salt og pepper
1/2 Lime
1 ss Persille, frisk
1 ss Basilikum, frisk
1/2 Tomat
Framgangsmåte:

Ha vann og fløte i en kasserolle.

Skjær gulrot, løk og rødløk i tynne skiver. Skjær det grønne av purre i tynne strimler.

Ha alle grønnsakene i kasserollen.

Skjær fisk i terninger og røkelaks i tynne strimler. Ha i suppen.

Tilsett smør og finhakkede urter og kok opp. Smak til med salt og pepper. Ha i friskpresset limesaft.

Tilsett grovhakket tomat like før servering.

Tips: Andre typer grønnsaker som sjampinjong, squash, paprika eller fennikel kan også brukes.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar