mandag 2. november 2009
1 lakse- eller ørretfilet
Salt, pepper, eventuelt krydderblanding for fisk
Sitronsaft
Dill eller andre urter
Forvarme ovnen til 170-180 grader
Legge fiskefilet i aluminiumsfolie. Ha sitronsaft over, salt og krydder.
Bake i ovnen i ca 30-40 minutter, avhengig av størrelsen på filet. Det er lurt å sjekke fisken etter en halvtime.
Drysse dill eller andre urter over fiskefilet til slutt.
Salat
Isbergsalt
Ruccula salat
Avokado
Rødløk
Egg
Sitronsaft
Skjære isbergsalaten, løken i strimler, egg og avokado i båter. Blande alt dette og ruccola i en salatbolle. Ha sitronsaft over avokadobåtene for at de skal holde fargen. Fint med urtedressing til eller halvferdige dressingblandingene som skal blandes ut i olje eller vann.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar