fredag 6. november 2009

30 vårruller


– 1 pakke med dypfryst vårrulldeig. Str medium (40 deigblad)
– 3 pakker ferske bønnespirer
– Spisskål
– Bladpersille
– 2-3 pakker Prior Salatkylling
– 1 stor løk
– Soyaolje

Bladdeigen skal tine i ca 1 time og legges i et fuktet håndkle
Kål, løk og persille skal skjæres i tynne strimler

Brun først løken i 4 ss soyaolje.
Deretter stekes kyllingen lett.
Til slutt legges kål, bønnespirer og persille i panna.
Dryss over 2 ss buljongpulver og stek ved medium varme i 2-5 minutter.
Det hele kan eventuelt smakes til med buljongpulver og malt hvit pepper.

Blandingen settes til kjøling i ca. 1 time.

Til hver vårrull brukes 1-2 ss med fyll. Rullen limes igjen med en blanding av hvetemel og vann.

Vårrullene kan stå i kjøleskapet over natten.

Når rullene skal stekes gjøres det i en stekepanne ca halvfull med soyaolje. Man kan også bruke en vok. Oljen skal være varm og rullene skal stekes ca 1,5 min på hver side (skal bli sprø og brun). Når de er ferdig stekt legges de på kjøkkenpapir for å tørke litt før de serveres.

Vårullene kan serveres med en mild chilisaus.

2 kommentarer:

  1. Nam, nam, nam... Dette så ut som en meget avansert lunsj, Christian. Så flink du er! LITT flinkere enn hun med de hamburgerbrødene, eller? He he he...

    SvarSlett
  2. Hva? Hva mener du EGENTLIG, Janiiice?

    SvarSlett