fredag 22. januar 2010

Junky Friday



Til 15 personer

2,5 kg kyllingfillet
5 poser kebabkrydder
2 stk. hodesalat
3 agurker
2 løk
2 røde paprika
mais
Kanda kebabdressing

30 pitabrød

Kutt kyllingfilletene i terninger og bland inn krydderet. Stek kjøttet i litt olje.
Skjær grønnsakene i små biter og server i skåler slik at gjestene kan lage sin egen kebab. Legg lagvis inn salat, agurk, løk, kjøtt, mais og paprika i pitabrødet, og topp det hele med en god sprut dressing.

For å få litt mer "trøkk" i smaken kan litt Chili Explotion krydderblanding tilsettes kjøttet før steking.
Coca Cola er den perfekte drikken (opplagt)

1 kommentar:

  1. Rekordbesøk på dagens fredagslunsj! 17 sultne, glade og skravlende lunsjgjester nøt Christians kebabservering. Nam!!!!

    SvarSlett